NIEUW! UNIEK!

Omikron CallHelp 500RP Repeater

Artikelnummer: 500RP
Artikel 6 van 11
€ 332,75 (inclusief btw)

De Omikron CallHelp 500RP is de steunzender of repeater van het oproepsysteem. Het zendbereik is ongeveer 200 meter in open veld of 3 etages in een kantoorgebouw (indicaties). De steunzender is voorzien van een noodstroom batterij. Er kunnen maximaal 99 steunzenders in een oproepsysteem opgenomen worden. Het systeem is voorzien van een unieke uitval detectie op de 500RX pagers.

De Omikron Nood en Paniekknoppen 500TX3BTTN kunnen via iedere steunzender in het zendbereik de alarmering naar de 500RX pagers via iedere steunzender of repeater aanwezig in het oproepsysteem doorzetten.

Bijzonder krachtig en uniek is de uurscontrole door de steunzenders zelf die op de 500RX pagers gelogt wordt met een datum en tijd van zowel de aanwezige steunzenders en een foutmelding van een niet gevonden exemplaar.

Dit is in onze ogen het veiligste systeem op de markt! Uniek door eigen Omikron software, uniek door zelftesten.

De steunzenders hoeven niet perse in een rechte lijn serieel neergezet te worden. Een netwerk kan overlappingen hebben in alle richtingen. Het Omikron protocol maakt gebruik van hoogwaardige algoritmes om er voor te zorgen dat iedere steunzender of repeater de oproep gecontroleerd uitzendt.

© 2019 - 2024 Omikron CallHelp | sitemap | rss